Saturday, June 04, 2005

Nieuwe blogsponsor uit Oostenrijk

Hund i snor heeft een nieuwe blogsponsor.

De Oostenrijkse kunstenaar Edgar Honetschlaeger heeft een kledinglijn voor kippen gelanceerd en meteen ook Hund i snor ingeschakeld in zijn promotiemachine.

Hund i snor
Hallo Edgar, wat is de reden van deze bizarre kledinglijn en de sponsoring van Hund i snor ?

Edgar Honetschlaeger
Ik vind dat de kip, het kieken, zwaar gediscrimineerd wordt. Bij Hund i snor gaat het altijd maar over de hond dit, de hond dat, maar wat met de kip ? Die wordt compleet over het hoofd gezien. Zeker na de dioxinecrisis in Belgiƫ is de kip in het verdomhoekje beland. Om de kip uit haar isolement te halen heb ik een kledingcollectie voor kippen ontworpen. Hierdoor kan de kip zich meer profileren en zich van haar mooiste kant tonen. Let wel, ik heb niets tegen honden, integendeel, maar zij krijgen te veel exposure.

Hund i snor
Is dit een specifieke trend voor Oostenrijk of is dit een mondiale trend ?

Edgar Honetschlaeger
O, dit is zeker een mondiale trend aan het worden. Ik heb collega-ontwerpers in Japan. Ik heb mijn collectie voor het eerst voorgesteld in het Oostenrijks paviljoen op de wereldtentoonstelling in Japan. Twintig kippen paradeerden er op de catwalk met muziek van Mozart op de achtergrond.

Hund i snor
Cool.

Edgar Honetschlaeger
We reizen momenteel de wereld rond met onze kippenmode. We hebben kippenkleren in alle maten. Tot nu toe zijn de reacties zeer positief. Verschillende boeren hebben reeds kippenkleertjes besteld met de naam van hun boerderij in geborduurd. Ook de reclamewereld is enthousiast, daar wordt gedacht aan de mogelijkheid om sponsornamen aan te brengen op de kledij, zoals een merk van kippensoep bijvoorbeeld.

Hund i snor
U hebt dus duidelijk een gat in de markt gevonden ?

Edgar Honetschlaeger
Absoluut. Onze marketingmachine draait op volle toeren. Het was voor ons een logische stap om Hund i snor in te schakelen omdat jullie toch al heel wat know how hebben in het segment van de dierenconfectie marketing. We krijgen gouden tips van Vijay Gopalakrishnan, Paris Hilton en Hideo Nakata, die reeds ervaring hebben met het marketen van hondenjuwelen en hondenschoenen.

Hund i snor
Leve de kip ! Hund i snor wenst u veel succes, Edgar !

Edgar Honetschlaeger
Dank u.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home