Thursday, May 26, 2005

My Kingdom for a Hund met Pupi (15) - Aanslag met bomhond in Irak

Op de Hund i snor-redaktie kwam een schokkende telex binnen. Rebellen hebben een aanslag gepleegd tegen een Iraaks militair konvooi in het noorden van Irak met een bomhond. Er vielen geen slachtoffers, noch werd er schade gemaakt, maar de hond werd wel uiteengereten.

Het is de eerste keer dat een hond werd gebruikt om dit soort aanslagen te plegen. In 2003 werd al eens een ezel gebruikt om in het centrum van Bagdad een aanslag te plegen. Toen werden raketten op een aanhangwagen, voortgesleurd door het ezeltje, afgevuurd op een hotel.

De rebellen hadden rond het lijf van de hond springstoffen vastgemaakt met een riem vooraleer hij vanop afstand de lucht werd ingeblazen toen het militair konvooi voorbijreed aan een sjiitische heilige plaats in de Noord-Iraakse stad Dakoek, ruim 200 km van Bagdad.

Hund i snor
Pupi, dit is schandalig, hé. O tempora, o mores !

Pupi Mastroianni
Uiteraard, ik ben volledig van de kaart. Nu is het hek van de dam. Waar gaat dit eindigen ? Dit is een uiterst gevaarlijk precedent voor de dierenwereld.

Hund i snor
We moeten hier ingrijpen !

Pupi Mastroianni
Absoluut. We spannen een proces aan tegen die terroristen wegens bestialiteiten en moord met voorbedachten rade op onschuldige honden.

1 Comments:

Blogger Koop said...

Weer erg onzorgvuldige en onvolledige berichtgeving van Pupi. Wat voor soort hond was het???? Een gewone luizige straathond lijkt me toch minder erg dan een flink uit de kluiten gewassen Husky of een vinnige Jack Russell. Details graag, Pupi.

9:57 AM  

Post a Comment

<< Home