Thursday, February 24, 2005

Showbizflash met Torleif Sigursson (11) - Gert en Karen split

Gert Verhulst en Karen van K3 zijn uit elkaar. Het treurige nieuws wordt gebracht door Story en de Nederlandse krant De Telegraaf.

Karen van K3 verscheen zaterdag alleen op een feestje voor haar 30ste verjaardag in een kasteel in Brasschaat. Op dezelfde avond werd Gert in het Antwerpse uitgaansmilieu gesignaleerd.

De breuk tussen de Vlaamse David Beckham and Posh Spice zou al zo'n drie weken oud zijn. Tot dusver waren Gert en Karen erin geslaagd dat nieuws geheim te houden, ondanks diverse roddels dat de mot zat in hun relatie.

Karen werd al meteen weer gelinkt aan Regi Pinxten van de dance-formatie Milk Inc. Karen ruilde Pinxten in voor Verhulst, waarna Regi het met de VTM-omroepster Elke Vanelderen aanlegde, een relatie die ook al niet lang standhield. Volgens Story zijn Karen en Regi elkaar nooit uit het oog verloren. Andere bronnen linken Karen aan Shamrockske.

Hoogtepunt van de relatie tussen Gert en Karen was hun vakantie in Dubai in 2003. Iedereen herinnert zich de paparazzi-foto's van Karen en Gert aan de rand van het luxueus zwembad van hun vijfsterrenhotel, waar ze een suite hadden van 600 euro per nacht.

3 Comments:

Blogger Shamrockske said...

Ik ben toch wat ontgoocheld in Torleif. Hij neemt gewoon klakkeloos over wat er elders geschreven staat. Heeft niemand nu door wat er werkelijk aan de hand/hond/hund is? Eerst verlaat Danny Verbiest Studio 100, en nu dit. Het is toch duidelijk dat de rosse met haar poes bij de hond zit!

9:49 AM  
Blogger Blogger said...

Shamrockske, U hebt reeds een proces aangespannen tegen Hund i snor in verband met het Britney Spears concert. Omgekeerd zal Hund i snor tegen u procederen wegens uw schandalige uitlatingen omtrent Hund i Karen.

5:00 PM  
Blogger Shamrockske said...

Nooit gedacht dat P.Leno jaloers ging zijn op een bobtail!

10:49 AM  

Post a Comment

<< Home