Wednesday, January 19, 2005

Golden Boy Jan Verheyen de medialaan uitgestuurd

Zoals u wellicht ook al weet is Jan Verheyen ontslagen bij VTM als programmadirecteur. Er zijn parallellen te trekken met het plotse ontslag van Benoit Van Cleemput bij Hund i snor. Wie Jan Verheyen zal opvolgen is alsnog onduidelijk, maar de kans dat Benoit Van Cleemput zijn positie zal innemen, is uiterst twijfelachtig.

Het is de stijl van Hund i snor niet om de draak te steken met personen die een persoonlijk debacle moeten verwerken ( Hund i snor vindt het bijvoorbeeld tragisch voor SS dat hij in elkaar geslagen is en dat zijn Warhol en Basquiat zwaar beschadigd zijn ).

Gevreesd wordt echter dat Verheyen nu weer te pas en te onpas zal opduiken in allerlei overbodige VRT-programma's en vooral zelf weer meerdere overtollige films zal afscheiden. In die zin is zijn ontslag bij VTM niet zo een goede zaak. Erger nog zou zijn dat iemand op het idee komt om het leven van Verheyen in een real life soap-serie te gieten. Zo is "De Planckaerts" ook begonnen, toen Eddy Planckaert helemaal aan de grond zat.

Hund i snor wenst Jan Verheyen dus veel sterkte. Indien Verheyen het echter echt niet meer zou zien zitten, er is een vijver in Wilrijk.

Voor Benoit Van Cleemput, u bent van Oost-Vlaanderen. Er is ook een vijver in Brakel.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Misschien moet Jan maar eens VT4 proberen, die kunnen zijn beelden wel gebruiken. Helaas niet zijn kop!

S.L.

8:54 PM  

Post a Comment

<< Home