Monday, January 17, 2005

Lex met Esther Dex (1)

Hund i snor introduceert een nieuwe rubriek : "Lex met Esther Dex".
Koop had ongetwijfeld liever een rubriek "Sex met Esther Dex" gezien, maar dat is niet aan de orde.
Gezien het stijgend aantal processen, niet in het minst in verband met artikels op deze blog, is het aangewezen u regelmatig op de hoogte te houden van de juridische ontwikkelingen terzake. Hund i snor heeft daarom Esther Dex ingeschakeld, een specialiste inzake Burgerlijk Recht en Mediarecht aan de KU Leuven.

Esther Dex
Er zijn recent enkele nieuwe rechtszaken aanhangig gemaakt.

Serge Simonart heeft een rechtszaak aanhangig gemaakt tegen Hund i snor, wegens beschadiging van twee schilderijen door P. Leno. Het zou gaan om beschadiging aan een Warhol en een Basquiat. Hund i snor heeft reeds een advocaat onder de arm genomen, Dale Cooper, nog bekend van de Holger-case.

Serge Simonart heeft tevens een rechtszaak aanhangig gemaakt tegen Alex Brulov wegens laster en eerroof. Het betreft de uitlatingen in verband met het bezoekje van SS aan Victoria Beckham, op de avond van het concert van Tom Waits in de Bourla. Alex Brulov wordt eveneens verdedigd door Dale Cooper. Dezelfde klacht voor laster en eerroof werd ingediend tegen Shamrockske, maar vermits dit niet meer is dan een cyberpersonnage, wordt dit een klacht tegen onbekenden.

Serge Simonart heeft tenslotte een laatste rechtszaak aanhangig gemaakt tegen Barry81, eveneens wegens laster en eerroof, voor zijn uitlatingen betreffende de K3 baby. Voor beide zaken doet Simonart een beroep op advocaat Puff Hu. Barry81 van zijn kant heeft advocaat D'Udekem d'Acosta ingeschakeld.

Tot hier de voorlopige stand van zaken inzake SS vs the world.

Esther

4 Comments:

Blogger Barry81 said...

Zé D'Udekem d'Acosta?! Dan ben ik blijkbaar geflikt door dat advocatenkantoor. I'm doomed! :(

8:49 PM  
Blogger Koop said...

Inderdaad, barry. Wat je misschien nog niet wist, is dat deze dame vroeger een gevierde pornoster was, bekend van klassiekers in het genre als "I like it Doggystyle Volume 6", "In the rear volume 2" en "Wet Girls on Dicks part 3".

1:09 PM  
Blogger Blogger said...

Excuseer, Zé is wel een mannennaam. Komt van José.
Betekent dat dan dat die Zé een transsexuele advocaat is ? In dat geval is Barry81 inderdaad geflikt, of
"gejost", zoals ze wel eens in dialect zeggen.

1:46 PM  
Blogger Koop said...

Inderdaad, juist opgemerkt. Barry81 werd zonet ge-cryinggame-d.

4:39 PM  

Post a Comment

<< Home