Tuesday, January 11, 2005

Tsunami 1212

Is de Tsunami nog niet erg genoeg ?

Dat we nu ook nog overstelpt moeten worden met allerlei potsierlijke mediatieke acties met de meest walgelijke en overbodige BV's ?

Geef vooral geld aan de officiële steunorganisaties, maar vermijd de media-acties als de pest !

Toppunt van media-wansmaak lijkt me de 'Tsunami 1212' show te zullen worden, nu vrijdag, op zich al een media-tsunami zonder weerga.

Tsunami 1212 moet volgens een persmededeling een "leuke show" worden.
De benefietshow 'Tsunami 1212' die wordt georganiseerd door de televisiezenders VRT en VTM en vrijdag om 20.30 uur gelijktijdig op beide netten wordt uitgezonden, moet een ,,leuke show vol afwisseling worden". Dat zeggen tenminste de presentatoren Koen Wauters en Bart Peeters, die op zichzelf al een vernietigende tsunami zijn (nvdr).
De show wordt opgenomen in het overmijdelijke (nvdr) Kursaal Oostende en zal ongeveer drie uur duren. Tijdens de show zullen nieuwsankers Birgit Van Mol en Martine Tanghe rechtstreeks contact opnemen met Peter Verlinden in Atjeh (Indonesië) en Steven Decraene in Phuket (Thailand).
Daarnaast zijn er ook rechtstreekse verbindingen met verschillende locaties in Vlaanderen. Zo wordt de bus waarmee de onvermijdelijke (nvdr) Ben Crabbé en Goedele Liekens al sinds zaterdag Vlaanderen rondrijden om geld bijeen te krijgen, live gevolgd.
,,In de show zullen we ook muziek proberen brengen die je niet in andere programma's ziet", vertelde Koen Wauters nog. ,,Eigenlijk mogen we daar nog niets over zeggen, dus kan ik ook niet verklappen dat het onvermijdelijke (nvdr) Spring en de kotsmisselijk makende (nvdr) mensen van Idool samen iets zouden kunnen doen, of dat het Geslacht De Pauw een bezoekje brengt aan de eveneens kotsmisselijk makende (nvdr) familie Pfaff", voegde Bart Peeters daar aan toe.
De show zal afgesloten worden met het slechtste nummer aller tijden (nvdr) ,,Geef een teken", een pathetische cover van een pathetisch nummer van de pathetische Stef Bos (nvdr) dat werd opgenomen door meer dan 30 Vlaamse overbodige (nvdr) artiesten. De televisieclip van dat nummer zal al woensdagmiddag, net voor het middagjournaal door VRT en VTM worden uitgezonden.
Het programma wordt ook gratis ter beschikking gesteld van alle andere zenders, ,,dus ook aan VT4", deelde Bart De Prez van de VRT mee. ,,Tot nu toe hebben Jim-tv, TMF en ROB-tv al beslist om de show ook gelijktijdig uit te zenden. Vitaya maakt zelf een compilatie die iets later op het scherm zal komen", aldus De Prez.

Eén remedie : flikker je TV en radio onmiddellijk door het raam !

2 Comments:

Blogger Luc said...

De TV is al lang verbannen wegens onbewezen diensten, en dat helpt. En verder, ik walg van die 12 12 toestanden. In essentie willen ze "ons" christelijk schuldgevoel uitlokken, terwijl wij hier niets mee te maken hebben. "Fuck you" moet ik nu roepen!!!, maar ik citeerde jou...

2:18 AM  
Blogger Koop said...

in lijn met de pleiade aan overbodige artiesten die aantreden, pleit ik ervoor om Wauters en Peeters als presentatoren last minute te vervangen door Ingeborg en Paul Codde - eventueel met special guest appearance van Emiel Goelen.

10:47 AM  

Post a Comment

<< Home