Thursday, December 23, 2004

Holger has left the building

Er bereikte ons sensationeel nieuws : Holger has left the building in de Sylvain Pletinckxstraat! Klopt dat, Goedele ? Jij bent nog steeds terplaatse.

Goedele
Ja, dat klopt. Holger is eindelijk bevrijd uit zijn hangende toestand. Dr. Rickenbacker heeft Holger, net als alle andere Hangende Kerstmannen het antiplakserum toegediend. De troepen van Ché Grootaers, van het FBHKEWK, Front voor de Bevrijding van de Hangende Kerstmannen en de Eliminatie van Wansmakelijke Kitsch, hebben een menselijk cordon sanitaire gevormd tegen Sven, Tamara en alle andere bewoners van de huizen met Hangende Kerstmannen. De troepen van Gaia van hun kant hebben alle stroomleidingen vernield die de Lichtende Bambi's deden oplichten.
Intussen loopt de Sylvain Pletinckxstraat in Itegem hier stilaan leeg. De uitbaters van de worstenkramen breken hun standjes op en de horde kijklustigen gaat tevreden naar huis.

Nog een reactie van enkele hoofdrolspelers.

Vader Abraham
Mijn single "Kerstfeest in Smurfenland" staat alweer op 1 in Belgie en Nederland. Geweldig !

Sven en Tamara Dewaele
Tja, Holger is weg. Dat is klote ! We gaan toch twee keer nadenken voor we nog zo'n Hangende Kerstman in huis halen. Maar we zijn vandaag bij Gamma al een opblaasbare Kerstman gaan halen. Meer zelfs, een opblaasbaar trio Kerstman, Rendier en Sneeuwman. Keicool !

Holger
Wij Hangende Kerstmannen, zijn bevrijd van de slavernij ! Dat gaan we vanavond in grootse stijl vieren met een uniek concert van
Surrogoat
Postmortem
Manatark
Alle militanten van Gaia en van het FBHKEWK, zeg maar de Posse van Ché Grootaers, zullen ook aanwezig zijn. Ook onze advocaten, alle smurfen en zelfs Elvis zijn van de partij !
Wij zijn zeer tevreden met dit magistraal orgelpunt en gaan er een geweldig Bal Populaire van maken onder leiding van Bart Peeters.

Hoe zit het trouwens met de batterij advocaten ?
Advocaten Puff Hu, Takashi Mitsubishi en Harold Malterfeyer hebben hun zaak in kortgeding verloren en zijn ondertussen afgedropen.

Advocaten Walter M. Wittifick, Slobodan Schtroumpfic en Dale Cooper, alle drie in het winnende kamp, hebben zich bij het feestgedruis gevoegd in het Koning Boudewijnstadion. Dale Cooper heeft zelfs van de gelegenheid gebruik gemaakt om de koffiefabriek Bresor te bezoeken in Zellik. Uiteraard heeft hij daar een flinke voorraad damn good coffee besteld.

Intussen zijn er nog enkele nieuwe advocaten opgedoken die nieuwe rechtszaken aanspannen tegen het reeds fel geteisterde koppel Sven en Tamara Dewaele.

Jeff Snowdude, advocaat van de sneeuwmannen
Het gaat om die opblaasbare sneeuwman. Het kan toch niet dat een sneeuwman opblaasbaar is. Een sneeuwman bestaat uit sneeuw en een plastieken opblaasbare sneeuwman is fake. Dit is oneerlijke concurrentie en brengt zware schade toe aan het imago van de sneeuwmannen. Wij willen paal en perk stellen aan deze platte commercie. Wij zullen dus zowel de verdelers van die opblaasbare sneeuwmannen, als de kopers ervan dagvaarden.

Zé D'Udekem D'acosta, advocaat van Gaia
Wij zullen Sven en Tamara dagvaarden omwille van dat opblaasbaar rendier. Die rendieren worden zo hard opgeblazen dat ze zeker zullen ontploffen. Dat is onaanvaardbaar.

Serge Claus
Alle Hangende Kerstmannen zijn nu in het Koning Boudewijnstadion voor een groot feest. Voortaan zullen we van 23 december ook een feestdag maken, het feest van de swingende Hangende Kerstmannen ! Olé ! Wat ons betreft kan de Winterpret/Plaisirs d'hiver niet meer stuk !!

Hugo Claus, broer van Serge, vanuit de Provence
Geniet van Winterpret/Plaisirs d'Hiver! Het echte Verdriet van België !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home