Tuesday, December 21, 2004

De Bazar Mundo Award 2004

Naast een nationale award is er bij Hund i Snor ook plaats voor een internationale award.

Hund i Snor kent de "Bazar Mundo 2004" trofee toe aan "een persoon of groep personen, die zich het afgelopen jaar uitzonderlijk hebben onderscheiden door geklungel, amateurisme, idiotie, incompetentie, doortraptheid, hypocrisie, corruptie, truttigheid of die gewoon de zinloosheid van hun eigen bestaan of project uitdrukkelijk in de verf hebben gezet."

Dit zijn P. Leno's 10 genomineerden. U mag stemmen of zelf een suggestie
doen, die ik dan aan deze lijst zal toevoegen.

1 George W Bush
2 Jeb Bush
3 Donald Rumsfeld
4 Paul Wolfowitz
5 Dick Cheney
6 De 60 miljoen Amerikanen die voor George W hebben gestemd
7 Tony Blair
8 Vladimir Poetin
9 Rapper 50 Cent
10 Paris Hilton & Nicole Ritchie

Nota : George W heeft zijn eerste award overigens al op zak. Believe it or not maar hij is door Time uitgeroepen tot "Man of the Year".

Addendum - Keuze van de blogbezoekers
11 Sylvio Berlusconi
12 de bedenkers van 'The Bachelor'
13 Karl Rove
14 Condoleeza Rice

4 Comments:

Blogger Koop said...

Hummm, sterke selectie, Hund, I must say. Natuurlijk zal nummer één de wedstrijd winnen, hands down. 50 Cents inclusion is ook een sterke. Mag ik er nog aan toevoegen:
* bedenkers van tv-format "The Bachelor"
* Mies Bouman (niet erg in de picture in 2004, ik geef toe, maar natuurlijk unbeatable en incontournable inzake all time schmalz overkill)
* Silvio Berlusconi - fascisme in een potje brilliantine

10:19 AM  
Blogger Koop said...

Sorry sorry, nog eentje vergeten - en niet van de minste: Donatella Versace. Een pijnlijk voorbeeld van wat een vrachtschip aan schmink, een family pack Blond Hair Fixture by Schwarzkopf en drie ons siliconen kunnen doen met een lichaam. Dat uitgerekend deze starfuckster het uithoudt in de wereld van all things fashion, zegt natuurlijk veel over de algehele leeghoofdigheid die zich van de mode heeft meester gemaakt.

10:30 AM  
Anonymous Anonymous said...

ik beschouw queens of all tuttebels Paris & Nicole niet als vrouwen. Goed, dit heeft onvermijdelijk te maken met het absoluut hoog nasale tonen en een extreem laag IQ. En wat geeft de disjunctie van beide : inderdaad tuttebels.
Sta me toe, om met stip, de intrede te forceren van oppermarionet Condoleeza Reece! Begrijp me niet verkeerd , slim meiske enzo, maar alsjeblieft zeg lees de Bazar Mundo-kwaliteiten and I rest my case.

12:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Effe muggeziften: de Man of the Year van Time is niet echt een bekroning. Het is niet dat Time daarmee Bush wilt feliciteren. Ze kiezen de meest in het oog springende figuur van dit jaar. En ik dat dat inderdaad Bush is. Vooral dan om de verkeerde redenen, maar soit. Hitler, Stalin, Ayatollah Khomeini zijn ook ooit Man of the Year geweest. Net als de computer...
Als constructieve bijdrage zou ik iemand willen nomineren: John Kerry. Hij scoort toch vrij hoog in de genoemde categorieën... Maar geen competitie voor de Bush-clan natuurlijk.

jeroen

2:12 PM  

Post a Comment

<< Home