Saturday, January 15, 2005

K3 nu met 4

Kristel van K3 is gisternamiddag bevallen van een meisje Nanou. Ze is 51 centimeter groot en weegt 3,480 kilo. Moeder en dochter stellen het goed. Kristel en vader Gene Thomas, de vroegere zanger van X-Session, zijn erg blij met de uitbreiding van hun gezin.

5 Comments:

Blogger Barry81 said...

Ik heb me het hele weekend suf gepiekerd over het waarom van dit bericht op een blog waarin op elk ander moment zó naar meerwaarde wordt gezocht. En ik vroeg mezelf af: "Has P. Leno gone soft?" Maar ik meen de Knoop (met een "n", dus niet de gerespecteerde bezoeker van HiS) in Den Draad te hebben ontward. Als ik me niet vergis nam Serge S. dat interview van David Davidse in Deurne zo'n 9 maanden geleden af. Verder meen ik te weten dat de genoemde Antwerpse randgemeente ook weer niet zo ver af is van Schelle, de plaats waar Studio 100 (de beschermheren van de 3 K's) zijn hoofdkwartier heeft. Tot slot meen ik me, uit het archief van Dag Allemaal, een echtelijke twist ten huize Thomas te herinneren in de lente van vorig jaar.

Makes you wonder... make-up sex of de drang van SS om z'n vlijmscherpe interviewersgenen door te geven?

Vast staat dat P. Leno de actualiteit weer voor is!

11:48 PM  
Blogger Blogger said...

Very good point, Barry81 !
Ik zal Alex Brulov op deze zaak zetten, gezien de
explosiviteit van uw onthulling.
Wie weet schopt u het ooit nog eens tot Hund i snor-interviewer, u hebt zeker de scherpheid van inzicht en de juiste spirit !
Ik heb SS naar een reactie gevraagd, maar hij wou geen commentaar geven.

9:48 AM  
Blogger Koop said...

Die "post" ivm K3, ik stond er eerlijk gezegd wel wat van te kijken. What's the point? Waar is de 'clou', de ironische 'insteek', de alles relativerende HiS comment?

9:58 AM  
Blogger Shamrockske said...

kom kom kom. tis toch duidelijk: De fascinatie van de hondesnor voor vrouwelijke muzikalitieten onder de zestien is toch alom gekend. zijn devotie voor alizee, sandra kim, sylvie melodie en consoorten is toch legendarisch!
hij kan gewoon niet wachten tot het kinderlijke gehuil van de wonderbaby van 2 van de grootste vlaamsche sterren op cd wordt uitgebracht.... of beter, op dvd

11:34 AM  
Blogger Koop said...

Die commentaar van Shamrockske werpt een heel nieuw licht op de zaak - navraag leert zelfs dat er een onderzoek naar Hund i Snor loopt bij de vzw Morkhoven en bij Child focus.

11:08 AM  

Post a Comment

<< Home