Saturday, June 11, 2005

What's in initials met Didi Bota (10) - Nieuwe SS aan het firmament

Serge Simonart krijgt opnieuw zware concurrentie voor zijn alleenheerschappij over de initialen SS. Nu ja, van alleenheerschappij is eigenlijk helemaal geen sprake. Het is voor Le beau Serge vooral vechten tegen de bierkaai. Het lijstje beroemde SS-en bestaat uit ruim 30 noteringen, met ronkende namen als Steven Spielberg, Sylvester Stallone en Steven Segal, waar Serge Simonart vanzelfsprekend bij in het niets verzinkt. ( Zie 400 allitererende initialen, Hund i snor, 16 april )

De grote Amerikaanse racebelofte Scott Speed - what's in a name ? Een betere naam kan je je niet indenken in de Formule 1 - is dus een nieuwe SS voor het lijstje. De 22-jarige Speed maakte vrijdag tijdens de eerste vrije oefensessie van de Grote Prijs van Canada zijn F1-debuut als derde piloot van het Red Bull-Cosworth-team. Speed maakt deel uit van het Red Bull 'junior team' en rijdt dit jaar voor het iSport International Team, waarmee hij in het GP2-kampioenschap aantreedt. De Californiër begon in 1993 met een kart te racen. In 2004 pakte hij in de Formule Renault in de Duitse en Europese kampioenschappen niet minder dan dertien zeges.

Didi Bota
Serge, je kunt er niet mee lachen. Wat is het probleem ?

Serge Simonart
Die Scott Speed is zo fake als de pest. Die heet helemaal geen Speed, hij heet in feite Slow.

Didi Bota
OK, Serge, zelfs indien hij Scott Slow heet, heeft hij nog altijd de initialen SS, hé ?

Serge Simonart
Niet waar, die Slow is een nickname. In feite heet hij Scott Low.

Didi Bota
Is die Scott Speed dan een charlatan ?

Serge Simonart
Natuurlijk. Dat is zo klaar als een klontje.

Didi Bota
Mijn confrater Sammy Trouvé heeft dit onderzocht en heeft een echtheidscertificaat van de naam van Scott Speed. Die Speed is dus geen charlatan.

Serge Simonart
Ach, Sammy Trouvé is zelf een charlatan. En jij, Didi Bota, bent ook een charlatan. Shamrockske heeft dat ook al aangekaart. Ik doe die Scott Speed een proces aan.

Didi Bota
Serge, bent u niet aan het vechten tegen de bierkaai ? Er zijn meer dan 30 beroemdheden met uw initialen. Uw proces tegen Veronique De Kock en Frank Slaets omtrent hun zoon Sebastien Slaets, en het stelen van uw initialen SS, hebt u bovendien glansrijk verloren.

Serge Simonart
Ach, die rechter, Chubby Coolsaet, was partijdig. Trouwens, ik vind het beter te vechten tegen de bierkaai dan volledig weg te kwijnen.

Didi Bota
Als dat de enige manier is om nog eens in de media te komen, kan Hund i snor u daar volledig in bijtreden. Doe zo voort, Serge.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home