Wednesday, June 08, 2005

Lex met Esther Dex (14) - Wu Tang over and out

Het Internationaal Hof voor de rechten van de Hond in Dogville heeft een uitspraak gedaan in de zaak Hund i Snor versus Wu Tang.

Even een korte historiek van deze zaak.

Wu Tang, een onbenullige noedelverkoper uit Beijing, heeft zich dank zij zijn Hund i snor-blogsponsorspotjes opgewerkt tot noedelsultan. Er is echter een serieuze haar in de sponsorboter gekomen, omdat Wu Tang weigert zijn barbaarse praktijken om hond te serveren bij zijn noedels te stoppen.

Hund i snor had een kortgeding aangespannen tegen Noedelcentrale Wu Tang, dat Hund i snor verloren heeft. Ondanks de sterke argumentatie van meesters Smurf Lexus en Dale Cooper heeft de Chinese rechter Deng Chop Choy geoordeeld dat het serveren van hond niet onwettelijk is in China. Bijgevolg ging Wu Tang vrijuit. De argumentatie van Wu Tang dat de honden volgens wettelijke bepalingen gekweekt, getransporteerd en geslacht werden, is dus bijgetreden door Chop Choy.

Hund i snor heeft dan samen met Li Chi Wawa van Gaia China de zaak in beroep aanhangig gemaakt bij het Internationaal Hof voor de rechten van de Hond in Dogville. Hierbij werden zowel Wu Tang als het Chinese "Ministerie voor Dierlijke Aangelegenheden, Slachtingen, Feestelijkheden en Volksgezondheid", vertegenwoordigd door kabinetchef Boon Tien Pang, in staat van beschuldiging gesteld.

Adocaten van Hund i snor zijn meesters Dale Cooper en Smurf Lexus.
Wu Tang wordt vertegenwoordigd door meesters Puff Hu en Walter M. Wittifick.

De rechter van Het Internationaal Hof voor de rechten van de Hond, Heinz-Werner Hondo, heeft nu geoordeeld "dat het tegen de rechten van de hond is om honden in stukken te rijten en te serveren bij noedels, zelfs indien dit in China wettelijk toegestaan is." China zal daarvoor een veroordeling oplopen. Bijgevolg moet Wu Tang zijn barbaarse praktijken stoppen.

In de marge van deze uitspraak heeft er zich een diplomatiek incident voorgedaan omdat Karel De Gucht Boon Tien Pang, de kabinetschef van het Chinese "Ministerie voor Dierlijke Aangelegenheden, Slachtingen, Feestelijkheden en Volksgezondheid" afschilderde als een kieken zonder kop.

Wu Tang heeft al laten weten dat hij niet van plan is zijn menu te wijzigen uit commerciƫle overwegingen. Bijgevolg heeft Atom Kerkorian beslist het blogsponsorcontract met Noedelcentrale Wu Tang onmiddellijk te ontbinden.

Hund i snor zegeviert dus, dank zij Dale Cooper en Smurf Lexus. Respect ! Wu Tang is over and out. Leve de Hund !!!

1 Comments:

Blogger Blogger said...

Wu Tang, lees mijn commentaar. De "hondenbeul van Beijing" is dead meat !!!!

12:27 AM  

Post a Comment

<< Home