Saturday, June 11, 2005

Ontmasker de charlatan met Sammy Trouvé (8) - Tom Cruise en Katie Holmes faken

Katie Holmes, een leuke brunette die een opvallende vertolking afleverde in de prima film Go, heeft haar beste acteerprestatie geleverd.

Katie heeft toegegeven dat haar 'relatie' met Tom Cruise een commedia del'arte is geweest. Beide sterren zouden dus toch niet smoor op elkaar zijn en hebben hun relatie gefaket. Charlatans dus.

Katie gaf toe dat haar relatie met Tom Cruise maar een kort leven was beschoren bij Leno-concurrent David Letterman. Een huwelijk met Cruise zou dus niet meer aan de orde zijn.

De Amerikaanse tabloids vertrouwden het zaakje al niet vanaf het begin. Er waren al vroeg speculaties over een 'publicitaire stunt'. Voor Holmes staat de première van Batman Begins op stapel. Cruise maakte onlangs War of the Worlds.

Dat Cruise zich verlaagt tot deze coûp de theatre is te verklaren. Na zijn breuk met Nicole Kidman is het alleen maar bergaf gegaan met de man. Hoe Kidman gedurende tien jaar verblind is geweest door de oppervlakkige charme van Cruise is ons ook een huizenhoog raadsel. Het toont aan dat Cruise een charlatan is par excellence.

Katie Holmes daarentegen is door de affaire wereldberoemd geworden en dat is haar gegund. Het is tenslotte een pittige brunette, helemaal geen slet zoals die Winona Ryder. Hoe dan ook, Katie is terug vrij. Waag je kans, Helmut Lotti !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home