Thursday, January 20, 2005

Showbizflash met Torleif Sigursson (2) : Queen terug op tournee

De Britse band Queen gaat in 2005 terug op tournee. De overleden Freddy Mercury wordt vervangen door Paul Rodgers, "bekend" van Free en Bad Company.

Of hij bad company wordt voor gitarist Brian May en drummer Roger Taylor valt nog af te wachten. Bassist John Deacon heeft geen zin meer in optredens. Er wordt naar verluidt gedacht aan Axl Peleman als vervanger.

Het is nog onduidelijk of Queen tickets zal verkopen voor de concerten, dan wel of het publiek geld zal krijgen om te komen luisteren.

4 Comments:

Blogger Koop said...

P Leno, als hoofdverantwoordelijke van de voltallige H.I.S.S. (Hund i Snor Squad) dien ik u streng en resoluut aan te manen om die Torleif meteen, stante pede, met onmiddellijke ingang én zonder verwijl te ontslaan - en wel nu. Het soortement riooljournalistiek dat de man op de voor de rest erg aangename blog van de H.I.S.S. ten berde brengt, is beneden alle peil. Vooreerst: Paul Rodgers niet als bekend maar als "bekend" omschrijven, is erg goedkoop en getuigt van weinig muzikale vorming. Leif weet ongetwijfeld niet dat Rodgers met The Free en met Bad Company enkele flinke hoofdstukken meeschreef in The Book of Classic Rock. Wat betreft het 'dissen' van Queen en de gratuite, weinig originele uitlating dat het publiek mogelijk betaald zou worden om te komen luisteren (whoehahaha - ik val hier bijna dood van het lachen); ook dit slaat natuurlijk nergens op. Noem hen theatraal, over-the-top of bombastisch, maar dan nog zijn de verdiensten van Queen in pop en rock nauwelijks te overschatten (het opsommen van hun onsterfelijke singles en fantastische album tracks doe ik enkel op aanvraag). Als hoofd van de H.I.S.S. is uw verdomde plicht die Torleif dus meteen de laan uit te sturen, de bons te geven als mede hem een C4 te overhandigen - en wel NU.

9:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Torleif Sigursson wordt niet ontslagen, no way.
Ik ga niet in op de vraag of Queen verdiensten heeft in de rockgeschiedenis.
Waar het omgaat is deze schaamteloze lijkenpikkerij.
Queen WAS Freddie Mercury. Zonder Freddie Mercury heeft Queen geen reden van bestaan. Deze tournee zal even overbodig en pathetisch zijn als The Doors zonder Jim Morrisson of The Jimi Hendrix Experience zonder Jimi Hendrix.
Als u Torleif wilt liquideren, zult u dus een andere manier moeten vinden.

P. Leno & Torleif Sigursson, namens Hund i snor

10:24 AM  
Blogger Koop said...

Als u Torleif wil liquidiren, zal u andere manieren moeten vinden? Dit ruikt naar een oorlogsverklaring. En ik die dacht dat de H.I.S.S. een vredelievende organisatie was? Soit, ik ga de uitdaging aan en begin te broeden op "liquidatie-scenario's". Ik dacht iets uit te werken met een betonmolen....

10:57 AM  
Blogger Shamrockske said...

GAIA stijgert!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Queen = Freddy Mercury?????? de poedel brian may wordt schandelijk over het hoofd gezien!!

Torleif liquidiren??? Moet duidelijk liquidieren zijn. Een vloeibare skandinavische poedel, ofte brian may on wodka.

9:37 PM  

Post a Comment

<< Home