Thursday, January 05, 2006

Noorse sponsor voor Hund i snor

Hund i snor heeft een nieuwe sponsor, en eigenlijk gaat het om een reeds bestaande sponsor. Kamelencentrale Ben Mekki heeft namelijk een filiaal geopend in het Noorse Löten omwille van het feit dat ze daar kamelen gebruiken bij de integratie van vluchtelingen ( zie What's the deal met Kärt Pärt (27)) .

Uiteraard zijn we verheugd dat Kamelencentrale Ben Mekki zich voor een tweede maal aan Hund i snor linkt. We hadden een gesprek met de Ben Mekki bros.

Abdelaziz Ben Mekki
Uiteraard ware we al uiterst tevreden over de resultaten van de eerste blogsponsoring in Ouarzazate. Toen we hoorden van het project in Noorwegen hebben we dan ook geen seconde geaarzeld om daar een kamelencentrale te openen. Het filiaal daar zal gerund worden door onze twee jongste broers : Tawfik en Djamel Ben Mekki.

Tawfik Ben Mekki
Hund i snor is Deens maar betekent hetzelfde in het Noors. Onnodig te zeggen dat Hund i snor zeer populair is in Noorwegen. Het was dus logisch dat we via Hund i snor ook reklame zouden maken voor onze Noorse centrale.

Djamel Ben Mekki
Bovendien zijn hier veel knappe vrouwen in Noorwegen, dus dat is mooi meegenomen voor ons.

Abelkader Ben Mekki
Ja, en als het in Noorwegen lukt, dan kan het overal lukken, hé. Dan worden de Ben Mekkis wereldwijd leverancier van kamelen en worden wij zo rijk als de Bin Ladens !

Hund i snor
Veel succes, mannen !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home