Thursday, January 05, 2006

Kerst- en winterpret met Gilles Tourette (27) - Omtrent hangende en opblaasbare kerstmannen

Dringende oproep aan de trotse bezitters van een "hangende kerstman" : Kerstmis is al ruim 10 dagen voorbij, het wordt tijd dat u die kerstman rust gunt. Haal die dus als de bliksem van uw gevel. Bij elk huis waar morgen nog een hangende kerstman hangt, doet Hund i snor de eigenaars een proces aan wegens "Uitbuiting en mishandeling van de hangende kerstman door het oneindig rekken van de kerstperiode en het blootstellen van de hangende kerstman aan barre weersomstandigheden in een zeer oncomfortabele houding in een jobsituatie die van bij aanvang compleet inhoudsloos, nutteloos en absurd was".

We weten dat de "hangende kerstman" in sommige kringen wordt gestempeld als "klimmende kerstman", maar bij Hund i snor houden we het op hangende kerstman, want die kerstmannen hangen daar duidelijk alleen maar te hangen. Wij hebben nog geen enkele hangende kerstman ook maar 1 cm zien klimmen, tenzij u ons het tegendeel kunt bewijzen.




Aan de trotse eigenaars van een "opblaasbare kerstman", zelfde oproep. Het is nu wel genoeg geweest. Ontruim uw tuin asap, zoniet zal Hund i snor flagada's inschakelen om uw kerstman plat te zetten !

1 Comments:

Blogger Shamrockske said...

eindelijk een vervolg !

12:13 PM  

Post a Comment

<< Home