Wednesday, January 04, 2006

My Kingdom for a Hund met Pupi (72) - Parijse hondenbakkerij schot in de roos



In Parijs heeft een bakkerij haar deuren enkel en alleen voor honden geopend. De viervoeters vinden in Mon Bon Chien alles wat hun hartje verlangt, van biscuits in de vorm van een kat tot zelfs beenvormige koekjes gevuld met foie gras.

Eigenares Harriet Sternstein kwam op het idee toen ze een professionele bezigheid zocht die haar twee voornaamste passies, gebakjes en huisdieren, combineerde. Ze verhuisde samen met haar labrador Sophie-Marie van Amerika naar Frankrijk en lokt nu met haar nieuwe zaak massa's klanten over de vloer.

"De Parijzenaars vinden het best grappig en kopen dingen die er leuk uitzien. Als ze nadien terugkomen, is het de hond die beslist wat er gekocht wordt. Het is een echt succes, elke dag maak ik 200 tot 300 biscuits klaar en ook de speciale bestellingen stromen binnen." Ook voor de feestdagen heeft Sternstein wat bijzonders in petto. "We hebben al speciale smaken voor Halloween en Kerstmis gelanceerd, nu Valentijn eraan komt zal ik weer wat nieuws moeten bedenken."

0 Comments:

Post a Comment

<< Home