Tuesday, January 03, 2006

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (199) - Man zinkt in moeras na seksafspraakje

Sex and the charlatan : episode 30. Oudejaarsavond werd voor Thomas J. Bruno een Benoit Van cleemputiaans debacle. De man leerde in de nacht van oud op nieuw op café een mannelijke prostitué kennen. Bruno betaalde de man om met hem van bil te gaan in de bossen nabij Rehoboth Beach in de Amerikaanse staat Delaware. Het kwam evenwel niet tot een vrijpartij omdat hij met de prostitué ruzie kreeg.

De prostitué liet Bruno in de steek en vertrok. Bruno verdwaalde in de bossen en belde om vier uur 's nachts met zijn gsm naar 911. Hij kon niet vertellen waar hij zich precies bevond. Tot overmaat van ramp viel even later zijn gsm uit en verloor hij zijn schoenen in de modder.

De gealarmeerde agenten troffen Bruno vier uur later aan in een moeras. Hij zat tot zijn middel vast in de modder. Er moest een helikopter aan te pas komen om de man uit het moeras te trekken. Bruno raakte lichtgewond en vertoonde lichte onderkoelingsverschijnselen.

In een verhoor ontkende hij eerst nog dat hij met de mannelijke prostitué seks wou. Pas later gaf Bruno toe dat hij de man 150 dollar had betaald. Bruno ligt momenteel nog in het ziekenhuis, maar zal vervolgd worden voor onder meer valse aangifte.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home