Monday, January 02, 2006

Showbizflash met Torleif Sigursson (47) - Beste vrienden wordt feelgood TV

De kampioen van de beschamend slechte programma's met irritante BV's, Bruno Wyndaele, komt met een nieuw monster op de proppen : Beste vrienden. Uiteraard een programma met irritante BV's.

Het idee voor dit programma is in de loop der jaren gegroeid bij Wyndaele. "In al die jaren dat ik Het vrije westen en De laatste show presenteerde, heb ik gemerkt dat bekende mensen vaak leuker zijn dan hun reputatie. Ik heb hen leren kennen als echte mensen, maar zag ook dat er vaak vriendschapbanden zijn tussen BV's. Vriendschap is een mooi gegeven, maar nog weinig ontgonnen als thema voor een televisieprogramma. Nochtans beheerst dat het leven, ook in de wereld van BV's omdat het een wereld van huichelarij is, een wereld van make believe . Wat is echt? Wie kan ik vertrouwen?''

"Je kunt in Beste vrienden niet doen alsof je goed bevriend bent. Enkele uren lukt dat misschien nog, maar vier dagen met een camera in je nek? Nee, dat gaat niet."

Voor de eerste aflevering trekt Wyndaele meteen alle registers open met vier van de meest irritante BV's : Ann Van Elsen, Tanja Dexters, Guy Polspoel en last but not least Siegfried Bracke.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home