Sunday, July 17, 2005

VLD Olé Ola (8) - Bied op Patricia Ceysens !

Na Rik Daems zet nu ook Patricia Ceysens zich in voor het goede doel. Is het een (doorzichtig) maneuver om haar belabberde imago op te poetsen na het ontvangen van de Lamme Goedzakprijs ? Het is niet uit te sluiten. Hoe dan ook staat het hoogste bod momenteel op 26 euro, op naam van firm111. Sammy Trouvé onderzoekt wie er achter die firm111 zit. Hij vermoedt namelijk dat Ceysens hier zelf achter zit. Dat betekent dan, u hoort ons al aankomen, dat Patricia Ceysens een charlatan zou zijn ...

Patricia Ceysens - Gesigneerd boek “E-mama”
"E-mama staat voor ‘e-werken’ en ‘kids koesteren’.
Door het gebruik van ICT kan je onafhankelijk in tijd en ruimte werken. Dat levert heel wat tijdswinst op, die je dan kan investeren in je gezin.

www.e-mama.be "

Maar wat zien we op e-Bay ? Rik Daems staat onder de Vlaamse politici met stip aan de leiding met een royaal bod van 363,01 euro voor het "Ontbijt met Rik in een wijnkasteel in Rillaar". Daems moet inzake populariteit enkel Didier Reynders voor zich dulden. Er kunnen ook wel vragen gesteld worden bij de identiteit van de bieders. De twee hoogste bieders luisteren naar de redelijk belachelijke namen flofloflomusique en largoschtroumf. Sammy Trouvé en Alex Brulov onderzoeken de zaak. Dat Smurf Lexus achter largoschtroumf zou zitten is een regelrechte kwakkel.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home