Sunday, July 10, 2005

VLD Olé Ola (7) - Ontbijt met Rik Daems !

Vanaf 11 juli kan je op veilingsite e-Bay bieden op een ontbijt met Rik Daems en een rondleiding in een wijnkasteel. Daems verkoopt zichzelf voor het goede doel. Eerder dit jaar toonde Daems ook al zijn groot hart door een schilderij van zijn hand weg te schenken voor Tsunami 1212.

Hund i snor heeft alvast een bod gedaan van 3 euro voor het ontbijt.

4 Comments:

Blogger Shamrockske said...

Ik ben eens op die ebay gaan kijken, en wat zie ik:

de biedingsgeschiedenis voor het ontbijt met Rik Daems:

Gebruikersnaam Geboden bedrag Datum bod

- funnyface_be EUR 5,50
- 9mauricio9 EUR 5,00
- steve_gent EUR 1,00

Ziet iemand hier een bod van 3 EUR. Alweer toont Hund I Snor zijn ongeloofwaardigheid en kan er nu ook bij deze gezegd worden: P. Leno is een CHARLATAN!!!

8:00 AM  
Blogger Barry81 said...

@ Shamrockske: uit goede bron heb ik vernomen dat het bod van Hund i Snor geweigerd werd. De reden daarvoor zou liggen in de "contacten" van P. Leno met P. Hilton. Deze laatste zou immers een zaak hebben ingespannen tegen de familie Daems. Hoe het zover is kunnen komen, vraagt u? Wel, Rik Daems (VLD) staat in het milieu bekend als een onverbeterlijke playboy. De hostessen van de Kamer (en naar verluidt zelfs senator Jeannine Leduc) kunnen er van meespreken. Nu goed, toen Rik met die andere notoire Don Juan Ludo Van Campenhout (VLD) in maart van dit jaar een avondje ging stappen in Antwerpen, zijn ze daar op de entourage van juffrouw Hilton gestoten. De hormonen van Brave Hendrik kregen als het ware een gesneden brood en een wesp toegediend en overhaalden hem ertoe om Hund i Snor's blogsponsor allerlei attenties toe te sturen, waaronder 7 kratten Hagelander uit eigen huis. Na een korte degustatie had juffrouw Hilton opgemaakt dat die voor haar totaal onbekende flessen blijkbaar een duur uitziend merk van water bevatten. Nietsvermoedend had ze daarop haar hondje Tinkerbell een badje laten nemen in het brouwsel van Daems. De gevolgen kunt u al raden: het arme beestje had uitslag gekregen en moest enkele dagen naar de hondenkliniek. Paris was door dit hele voorval in een Franse collère geschoten en besloot Rik te vervolgen. Voorlopig kan die laatste dus zijn kop niet meer laten zijn in de USA, wat hem ertoe dwong om zijn werkbezoek met enkele collega kamerleden aan een aantal Californische wijnhuizen te annuleren... En daarom heeft dus ook P. Leno de boter gegeten. Althans volgens die bron.

11:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Barry,

been smoking that doo wap thing?

7:25 PM  
Blogger Barry81 said...

@ Anonymous: Yup, but I can at least remember my name while doing so.

1:39 PM  

Post a Comment

<< Home