Wednesday, July 20, 2005

Eerste blogsponsor uit Midden-Oosten

Hund i snor heeft een oplossing gevonden voor het schrijnende hondenstrand probleem aan de Belgische kust. Als bij toeval hebben Atom Kerkorian en Warre Ceuppens net een blogsponsordeal getekend in Dubai.

Een deal is rond met Sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy en Sheik Ahmed Ally McBilal Fatwa. Het gaat om blogsponsoring voor hun nieuwe project. De sheiks hebben een kunstmatig eiland gecreëerd voor de kust van Dubai, exclusief voor honden.

Hund i snor
Dag sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy, het is een eer u als blogsponsor te hebben.

Sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy
Dank u, de eer is de onze.

Hund i snor
U hebt een hondeneiland gecreëerd, wat is het doel daarvan ?

Sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy
Wel, het moge duidelijk zijn, de hond wordt zwaar gediscrimineerd, niet alleen aan de Belgische kust, maar overal ter wereld. Wij willen paal en perk stellen aan deze discriminatie door ons exclusief hondeneiland.

Sheik Ahmed Ally McBilal Fatwa
Het eiland ligt vlak naast het luxueuze villa-eiland dat in aanbouw is voor de kust van Dubai, zodanig dat de jetset hun honden lekker kunnen verwennen.

Sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy
Make no mistake, de jetset honden zijn welkom, Tinkerbell, Samson, de honden van Britney Spears ( Bit Bit, Lucky en Lacy Loo ), de hond van David Beckham, de hond van Karen van K3 en zo, maar we benadrukken dat we een democratisch hondeneiland zijn, dus iedereen is welkom! Het strand heeft werkelijk alle voorzieningen. Alle honden hebben een lommerrijk hok in de schaduw van een palmboom. Er is ook een zwembad voor de honden die liever niet in de zee baden.

Sheik Ahmed Ally McBilal Fatwa
Verder is er ook een hondencamping, voor de honden die liever in een tent slapen.

Sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy
Tevens is er 24 uur op 24 een hondenreddersteam dat een oogje in het zeil houdt.

Sheik Ahmed Ally McBilal-Fatwa
Er is ook een speciale beach doggywash, een soort hondendouche, om na het zonnen in het zand het zand uit de vacht te wassen.

Hund i snor
Klinkt fantastisch ! We vragen aan een Hund i snor lezer wat hij ervan vindt.

Sylvain De Puydt
Allemaal goed en wel, maar ik zit hier met ons Arlette en onze Blackie in Blankenberge hé. Voor een ganse maand. Ik kan toch niet naar Dubai gaan ? Onze Blackie geraakt in Blankenberge niet aan de bak. Dat die sjeiks verdomme in Blankenberge een hondeneiland aanleggen hé.

Sheik Ahmed Ally McBilal-Fatwa
Vooreerst, Blackie is meer dan welkom in Dubai. Onze vriend Sheik Idriss Al-Macca Al-Di Al-Ken Maës is reeds eigenaar van Het Witte Paard in Blankenberge. De Vlaamse kust is dus zijn territorium. Helaas is Sheik Idriss een hondenhater. Dus naar een hondeneiland in Blankenberge kunnen jullie Belgen zo goed als fluiten. Of het moest zijn dat Leo Delcroix iets kan fixen ...

Sylvain De Puydt
Allez merci, da's straf dat. Ik dacht, Hund i snor die gaan wel iets doen, dat komt in orde voor onze Blackie, juist niks, ja. Dubai mijn kloten ! Hund i snor = hund i shit !

Hund i snor
Gelieve de heer De Puydt te excuseren. Hij is nogal overspannen. Sheik Ahmed Ally McBilal-Fatwa en Sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy, veel succes met jullie hondeneiland !

Sheik Abdelkarim Rahman Al-Mughassil Al-Bundy & Sheik Ahmed Ally McBilal-Fatwa
Dank u !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home