Wednesday, July 20, 2005

Bericht van een blogsponsor - Persbericht van Sleehondeninstituut Barry

Betreft: Speciale zomeractie van Sleehondeninstituut Barry : het "Doggy Summer Camp".

Stel u voor dat uw hond niet langer welkom is op het lokale strand, dat de duinen voor hem/haar verboden terrein zijn, dat hij/zij in zowat elk bos aan de leiband moet, dat u overal met een poepzakje achter hem/haar aan moet, dat hij/zij lijdt onder de kwalijke uitlaatgassen van de (voor)stedelijke lucht van uw woonplaats, dat het groeiende gat in de ozonlaag en de zure, nooit ophoudende regen zijn/haar levensduur ernstig dreigen te verkorten en dat tenslotte uw hondenkapsalon, -pedicure, -psycholoog, -kledingzaak en de "doggy wash" mijlenver uit elkaar liggen... en vooral: u voelt zich daar slecht bij! Herkent u zich in één of meerdere van deze symptomen? Dan lijdt u aan een "dog burnout". U kan door overmacht de noden van uw hond niet meer lenigen en verglijdt daardoor langzaam maar zeker in een "dog depression". Geen nood, Sleehondeninstituut Barry reikt u een helpende hand!

Vanaf 2 augustus 2005 eerstkomend start deze wereldvermaarde instelling met de allereerste 10-daagse "doggy summer camps". Het concept is even simpel als geniaal: u laat uw hond 10 dagen over aan de betrouwbare zorgen van ons team en uw hond komt als herboren terug. Sleehondeninstituut Barry bouwt op de jarenlange ervaring van toegewijde dog trainers. Ooit begonnen als een opleidingsinstelling specifiek voor sleehonden hebben we door de jaren heen onze cliëntèle succesvol kunnen uitbouwen naar tal van andere hondenrassen. Omdat ieder dier z'n eigen noden heeft, breidde logischerwijze ook het aantal faciliteiten uit waarop het Instituut kan bogen. Onze core business blijft natuurlijk hondentraining, maar heel wat honden bezoeken ons specifiek voor het kuuroord en leisure centre. Hogergenoemde troeven wenden we nu aan om uitgebluste honden naar een nieuwe start te begeleiden. Op 10 dagen tijd beleeft uw hond talloze unieke ervaringen. Onder begeleiding van een toegewijde hondenpsycholoog wordt de teamgeest van uw hond aangescherpt in treksessies voor sleehondenteams. Elke hond wordt daarbij persoonlijk/hondelijk opgevolgd en kan op z'n of haar eigen tempo de sessies afwerken. Na de sessies is er telkens tijd voor verwennerij in het gloednieuwe kapsalon, de doggy wash of in de pedicure. Er is ook de unieke hondencinema met doorlopend vertoningen van de beste Lassie- en Rintintin-klassiekers voor de cinefiele viervoeter. Tussendoor is er voldoende tijd voorzien voor een natje en een droogje. De maaltijden zijn voedzaam, gevarieerd en op maat van uw huisdier. Voor vegetariërs worden aparte menu's voorzien. De dagelijkse routine moet er zijn voor een geslaagde transformatie van een uitgeblust dier naar een opgewekte nieuwe huisvriend.

Dat neemt echter niet weg dat Sleehondeninstituut Barry een speciaal 2-daags programma aanbiedt voor de meer avontuurlijk aangelegde hond. In de zogenaamde "Survival Training" worden de taaiste viervoeters opgeleid tot reddingshonden voor nucleaire rampen. Uw huisdier leert er rantsoeneren, overleven bij extreme temperaturen, voert reddingsoperaties uit bij hondenweer en zal de speciale EHBO-opleiding voor honden moeten doorstaan. Iedere deelnemer zal een certificaat van deelname ontvangen.

Als Hund i snor blogsponsor bieden we speciale voorwaarden aan aan alle lezers van Hund i Snor, mits voorlegging van de HiS-lidkaart. Voor meer informatie: zich wenden tot het Sleehondeninstituut Barry te Tukoyaktuk, Canada.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home