Wednesday, April 13, 2005

P. Leno in Frisco (5) - Michael Moore brein achter taartencampagne ?

De Amerikaanse campussen worden momenteel onveilig gemaakt door een horde taartengooiers. Voornamelijk conservatieven zijn hiervan het slachtoffer. Conservatieve en republikeinse professoren en sprekers moeten opletten om geen taart in het gezicht te krijgen tijdens hun conferences. De taartengooiers zijn studenten die na hun daad pijlsnel het hazenpad kiezen.

Uit conservatieve hoek wordt hierop verontwaardigd gereageerd. "This is not funny." "This is like a Michael Moore type of thing".

Het is inderdaad niet helemaal uit te sluiten dat Michael Moore het brein is achter deze taartencampagne. Moore heeft vermoedelijk de stiel geleerd in Cannes, waar de Belgische taartengooier Noel Godin jaarlijks present is. Meest beroemde slachtoffer van Godin was overigens Bill Gates in Brussel.

Een van de slachtoffers van deze campagne is de conservatieve professor David Horowitz.
Op zijn blog www.frontpagemag.com verkoopt hij naast veel bullshit onder andere anti-progressieve T-shirts, met het opschrift "Commies aren't cool" en "Viva la Reagan revolucion".

David was vroeger een linkse rakker, maar hij heeft nu waarschijnlijk ingezien dat zijn anti-progressieve standpunten hem nu veel meer geld in het laatje brengen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home