Monday, February 28, 2005

My Kingdom for a Hund met Pupi (8) - Pet Blogs

Hund i snor
Pupi, u hebt research gedaan op Internet, en wat blijkt ? Er bestaat zoiets als Pet Blogs ?

Pupi Mastroianni
Inderdaad. Pet Blogs zijn blogs "dedicated" to pets. Voornamelijk honden, maar ook andere pets ( huisdieren ). Zo zijn er ook sites met massa's aan hondengedichten. Ik bespaar u deze sites, maar ik geef toch één link naar zo'n pet blog. De pet blogs worden niet onderhouden door de honden zelf, moge dat duidelijk zijn. Maar het toont aan dat zelfs Internet reeds doorgedrongen is tot de hondenwereld. Blogtechnisch gezien beschrijf ik dit fenomeen als Hund i Internet ! Eén van mijn doctoraatsstudenten, Sylvain Baguet, maakt hierover nu zijn doctoraatsthesis.

Hund i snor is uiteraard een prominent voorbeeld van de vercyberisering van de hondenwereld, alsmede de blogsponsoring die Hund i snor te beurt valt uit die wereld. Zo ondermeer van Wellnesscenter Wellens uit Wellen, Hondenvoer Siegried Brokken uit Ertvelde en Sleehondeninstituut Barry uit Tuktoyaktuk.

Alvast een link naar zo'n pet blog is http://www.apetsblog.com/
Scroll even naar beneden op deze blog. Te gek is de sectie Dog breed gifts, een sectie hond merchandising gebaseerd op schilderijen van Linda Pickens. Jawel, het zijn niet alleen revolutionaire tijden voor Hund i Internet, maar zelfs voor Hund i Ecommerce !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home