Monday, February 28, 2005

Lex met Esther Dex (8) - Lawine van HiS processen

Hund i snor
Dag Esther, je bent net terug van een deugddoende skivakantie in Oostenrijk en nu word je bedolven onder een lawine van processen ?

Esther Dex
Klopt ja. Een lawine is het juiste woord. Op basis van recente posts op Hund i snor is er een lawine processen ingeleid, waarbij het noodzakelijk is een overzicht te behouden. Eén zaak is duidelijk : de advocaten wrijven weer in hun handen. Een overzicht.

1. Shamrockske heeft een proces aangespannen tegen Hund i snor voor de lasterlijke bewering in verband met het concert van Britney Spears ( zie post in verband met dagboek Serge Simonart ).
Shamrockske doet een beroep op de Westvlaamse advocaat Louis-Ignace Van Quickenborne, alias LIQ. Sommigen noemen LIQ ook Laag IQ, maar dat even terzijde. Hund i snor wordt uiteraard vertegenwoordigd door Dale Cooper.

2. Hund i snor van zijn kant heeft een proces aangespannen tegen Shamrockske voor zijn lasterlijke beweringen omtrent Karen i Hund. Advocaten in deze zaak zijn eveneens LIQ en Dale Cooper.

3. Karen van K3 van haar kant heeft eveneens Shamrockske gedagvaard voor zijn schandalige uitlatingen omtrent Karen i Hund. Karen heeft Smurf Lexus onder de arm genomen als advocaat. In deze zaak wordt Shamrockskse ook gerepresenteerd door LIQ.

4. Hund i snor daagt de (fake) Ali G voor de rechter wegens zijn lasterlijke insinuaties omtrent de geaardheid van P. Leno, Emeric Ellis-Bextor, Sammy Trouvé en andere HiS medewerkers. Ali G wordt bijgestaan door een pro deo advocaat, ene Ziggy Daeseleire.

5. De echte Ali G heeft eveneens een proces aangespannen tegen de fake Ali G, voor misbruik van zijn artiestennaam. De echte Ali G heeft Zé D'Udekem D'Acosta als raadsheer. De fake Ali G moet het ook in deze zaak doen met pro deo advocaat Ziggy Daeseleire.

6. Ook P. Leno, Emeric Ellis-Bextor en Sammy Trouvé hebben elk individueel een proces aangespannen tegen de fake Ali G, voor dezelfde reden van laster en eerroof. Samenvattend heeft de fake Ali G dus 5 processen aan zijn been. Na één povere commentaar ...

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

One word fa you, HiS:
I is 4 real! Booyakasha, bring it on!

12:47 PM  
Anonymous Anonymous said...

Also wil ik zeggen that I was misunderstooded, like. Ik heb niks tegen backdoor riders as such. In het tegendeel: more bitches for me and me homies, innit!
Dat's what I bedoelde met RESPEK, you know? I like the gaylords to be open about it.
Now, if you want to make a case out of this, you knows I'm gonna wetcha!
Ali G out

2:12 PM  
Blogger Blogger said...

Ali G, cut the crap, will ya ?

2:34 PM  

Post a Comment

<< Home