Thursday, January 05, 2006

Real men prefer blonde babes met Danny Drets (9) - Girls Valet parking nieuw gat in de markt

Beverly Hills heeft een nieuwe hype : de 'Girls Valet Parking'. Blonde babes - al dan niet schaars gekleed - zoeken een plekje voor uw wagen.

De talloze tweederangsmodellen en -actrices in Californië verdringen elkaar om een job bij de babesparking. Bij de laatste auditie daagden 260 dames op. Zes van hen mochten aan de slag. De parking babes mogen hersenloos zijn, maar moeten wel over een rijbewijs beschikken.

De parkeerbabes werken in bikini, minirokje, gewoon in lingerie of een paar dagen geleden zelfs nog met kerstmuts. De klanten - meestal filmsterren en -producers - kunnen vooraf ook hun vestimentaire wensen voor hun parkeerhulpje bekendmaken. "Alles kan, behalve naakt of topless", aldus de zaakvoerder.

In de 'female parking business' blijken de miljoenen voor het rapen te liggen. 'Girls Valet Parking' bestaat amper een half jaar en er zijn al plannen voor vestigingen in San Francisco, Las Vegas, San Diego en Phoenix. Stichter Brad Saltzman verwacht in 2006 een omzet van 2,5 miljoen euro en tegen 2010 zelfs 11,5 miljoen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home