Monday, October 10, 2005

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (98) - Valse zelfmoordactivist zet stad op stelten

Een Nieuw-Zeelander trok naar een verkleedfeestje met als thema "Bad taste" in het kostuum van een zelfmoordactivist. De man wou na het feest nog een pintje pakken, maar werd in elke café geweigerd omwille van zijn kledij. Hij dumpte zijn kostuum dan maar in een afvalcontainer.

Een clochard vond de kleren en verwittigde de politie. In het stadje Christchurch werd alarm geblazen. De politie sloot de buurt enkele uren af, evacueerde 300 mensen en tientallen zaken in de omgeving, waaronder een groot hotel.

De 29-jarige valse terrorist kreeg in de smiezen dat zijn kostuum verantwoordelijk was voor de heisa en meldde zich bij de politie. De charlatan werd niet in de boeien geslagen maar zal mogelijks toch een claim ontvangen van de commerce in de buurt voor het geleden omzetverlies. Van een duur pintje gesproken.

2 Comments:

Blogger Luc said...

Van een duur pintje gesproken, die valse terrorist heeft er niet eens aan mogen nippen. Als ze nu in Nieuw-Zeeland ook al geobsedeerd geraken van terrorsiten, mogen we dat meteen ook al van onze lijst vakantiebestemmingen schrappen, niet?

10:44 PM  
Blogger Luc said...

Niet "...van terrorsiten...", maar "...door terroristen..." hoor je te lezen. Sorry.

11:14 PM  

Post a Comment

<< Home