Wednesday, April 27, 2005

Lex met Esther Dex (11) - Wu Tang wint veldslag

In het kortgeding Hund i snor vs Noedelcentrale Wu Tang heeft Hund i snor bakzeil gehaald.

Ondanks de sterke argumentatie van meesters Smurf Lexus en Dale Cooper heeft de Chinese rechter Deng Chop Choy geoordeeld dat het serveren van hond niet onwettelijk is in China.
Bijgevolg gaat Wu Tang vrijuit. De argumentatie van Wu Tang dat de honden volgens wettelijke bepalingen gekweekt, getransporteerd en geslacht werden, is dus bijgetreden door Chop Choy.

Hund i snor laat het hier niet bij. Samen met Li Chi Wawa van Gaia zullen de Hund i snor advocaten de zaak in beroep aanhangig maken bij het Internationaal Hof voor de rechten van de Hond in Dogville. Hierbij worden zowel Wu Tang als het Chinese "Ministerie voor Dierlijke Aangelegenheden, Slachtingen, Feestelijkheden en Volksgezondheid", vertegenwoordigd door kabinetchef Boon Tien Pang, in staat van beschuldiging gesteld.

Wu Tang heeft een veldslag gewonnen, maar niet de oorlog !! Intussen stromen de sympathiebetuigingen toe op de redactie van Hund i snor en pleiten wij nog steeds voor een boycot van die duivelse Wu Tang. Meer zelfs, wij pleiten voor een cordon sanitaire rond Wu Tang.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"Dogsville" bedoelde U, edelachtbare P.Leno. Wij en onze leveranciers kennen deze plaats bijzonder goed. Zij leveren een ongeƫvenaarde kwaliteit af!

En rechter Chop Choy is enkel bevoegd voor kippenaangelegenheden, hij hanteert dezelfde normen voor honden! Hihihi, hiermee slaat U een aardig figuur.

Vijay weet de koe ook niet bij de horens te vatten. Op hem kan je al helemaal niet rekenen.

Resten er nog Dale en die Smurf, ocharme de rechtspraak.

U heeft al meerdere veldslagen verloren. En trouwens, wie zijn "uw" sympathisanten?

Lees mijn repliek maar na op http://ncwt.blogspot.com onder de titel "Hondsdolheid"

12:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

Beste lezer, laat uw stem klinken op http://ncwt.blogspot.com en post uw ongenoegen tegenover His. Wij hebben nood aan uw stem. His speelt een vuil spel!

1:04 AM  

Post a Comment

<< Home