Thursday, February 17, 2005

Tips from guru Vijay Gopalakrishnan (12)


If you're a CEO, don't worry about your start salary when you're hired to lead a company. They will pay you a fortune to get rid of you in a few years time.

6 Comments:

Blogger Koop said...

Die tip van Vijay, daar heb ik weer geen zak aan. Waardeloze guru, die Vijay (maar mijn toilet mag de man steeds eens komen kuisen). Eens te meer blijkt trouwens, beste Leno, dat uw Hund-blog bevolkt wordt door sujetten die, als het al niet complete fraudeurs zijn, dan toch evenzeer als incompetente honden kunnen worden omschreven. Neem nu die Leif Sigurdson, of hoe heet die celebrity en showbizz man van jullie blog ook weer. Moet ik in De Morgen lezen dat Hanne Troonbeeckx een relatie heeft met één van de twee Peking Express-tweelingen!!! Waar was Leif toen dat nieuws uitlekte?? Waarschijnlijk weer cocktails aan het zuipen met die bende van de Rode Loper, intussen verlekkerd kijkend naar de billen van Ward Verrijcken, durf ik wedden. In plaats van die scoop op de Hund-blog te melden. Ontslaan, die Leif, dat is de enige oplossing, Leno!

2:54 PM  
Blogger Blogger said...

Koop, het is Torleif, niet Leif. Ik begrijp uw frustratie. Met uw bedenkelijk verleden als bajesklant zult u het nooit schoppen tot CEO. Maar toch zijn er overeenkomsten, want CEO's zijn ook wel grote gangsters in de meeste gevallen. Dus in die zin is die tip van Vijay toch ook op u van toepassing

3:38 PM  
Blogger Koop said...

Typische Leno-reactie: lullen over dat CEO-gedoe, maar over DE KERN VAN DE ZAAK geen woord. Die Torleif is een nitwit. Als we nieuws over Hanne Troonbeeckx en de Peking Twins al uit de gazet moeten halen (zucht). Het wordt trouwens tijd dat die Peking twins zelf ook eens komen opdagen bij Hund I Snor; in de pleiade aan oetlullen van de blog zullen ze zeker niet misstaan.

4:04 PM  
Blogger Luc said...

This comment has been removed by a blog administrator.

11:21 PM  
Anonymous Anonymous said...

Koop slaat nagels met koppen, de kern van de zaak! "Koop" wordt misschien "Kook" en dan engageer ik hem onmiddellijk.

11:23 PM  
Blogger Luc said...

Ik wou eigenlijk schrijven "what's the deal here", maar een spellingsfout wou ik niet laten staan, vandaar, hein.

11:25 PM  

Post a Comment

<< Home