Monday, January 31, 2005

Showbizflash met Torleif Sigursson (8) - Le nouveau SS est arrivé !

Nauwelijks twee weken na Kristel van K3 is BV-land opnieuw verblijd met een BV-baby. De nog steeds niet in vergetelheid geraakte Miss Belgie 1995 Veronique De Kock is bevallen van een zoon. Vader is de in maffiakringen niet geheel onbekende Frank Slaets. De boreling heeft de voornaam Sébastien meegekregen, wat dus Sébastien Slaets oplevert als volledige naam. Initialen SS dus. Het is onduidelijk of Véronique De Kock voor de naam inspiratie heeft gehaald bij Hund i snor ( remember Jean-Sébastien Cornillac & de originele SS ).

Of de baby lijkt op de moeder of de vader zal beeldmateriaal in De Rode Loper moeten duidelijk maken. Feit is dat de BV-baby de tweede opvallende SS wordt in het Antwerpse. Of de originele SS dit kan appreciëren, is onduidelijk. Volgens Esther Dex heeft SS nog geen rechtszaak aangespannen tegen de familie Slaets. Of Sébastien Slaets ( nu al in maffiakringen bekend als "Tjenneken" ) even geniaal is als de enige echte SS zal de toekomst moeten uitwijzen.

3 Comments:

Blogger Barry81 said...

Damn... ik had net een analyse rond de betonmolen van Wim neergepend, die het summum van de genialiteit/gekheid (kies zelf maar) benaderde. Een druk op de "Publish your comment" leerde me dat het artikel blijkbaar publicatieverbod kreeg opgelegd door een onverlaat van een rechter. Hund i Snor de mond gesno(e)rd? Werd P. Leno in deze afgedreigd door de stoottroepen van het Vlaams Belang? Hoe zit het met de vrijheid van meningsuiting die de laatstgenoemde partij zo hoog in het vaandel draagt? Zij wensen toch niet dat P. Leno vanaf heden, uit angst voor represailles, gehuld in sluier of burka over straat moet?

4:46 PM  
Blogger Blogger said...

Barry81, maak u geen zorgen. De post werd even uit de ether gehaald om blogtechnische redenen maar niet om legale redenen. Wie "Hund i snor" aan banden legt
( eigenlijk ligt de Hund natuurlijk al aan de leiband ) krijgt stante pede met HiS advocaat Dale Cooper te maken.

5:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Aha, Smurf Lexus ziet werk aan de winkel. Advocaten zijn er met hopen, met of zonder leiband. Smurf Lexus is een unicuum. Sinds de voltallige smurfengemeenschap het proces won van die onbenullige familie uit dat onbenullig boeregat, zet Smurf Lexus zich ook in voor die ietswat minder onbenullige mens. "U smurft toch ook!" is mijn lijfkreet. Smurf U als de gebliksemde smurf naar de smurf-phone en red de ellende van de niet-smurfen. De hangende kerstmannen verloren ook hun proces! Smurf-hoera, wederom, smurf-hoera.
Smurf Lexus, uw adviseur!

Getekend,
Smurf Lexus, de enige juiste keuze

12:02 AM  

Post a Comment

<< Home