Wednesday, January 26, 2005

Hund i snor krijgt blogsponsoring

In navolging van de Pfaffs en Het Geslacht De Pauw krijgt Hund i snor sponsoring. Het idee van "blogsponsoring" komt van guru Vijay Gopalakrishnan. Na een korte zoektocht heeft Alex Brulov reeds een bedrijf bereid gevonden om Hund i snor te sponsoren. Het gaat om Kamelencentrale Ben Mekki in Ouarzazate ( Marokko ). Een kort gesprekje met de sponsors, de broers Ben Mekki.

Abdelaziz Ben Mekki
Het is een nieuwe vorm van marketing voor ons. We zijn benieuwd. Ik run deze kamelencentrale reeds 15 jaar samen met mijn broer, Abdelkader Ben Mekki. We waren een beetje op zoek naar nieuwe marketingkanalen en toen Alex Brulov ons benaderde met dit voorstel hebben we eerst even getwijfeld. Maar toen hebben we naar Vijay Gopalakrishnan gebeld, die zelfs in de woestijn bekendheid geniet als guru, en toen waren we snel verkocht. Het is een hele challenge voor ons, maar we zijn razend enthousiast. Het is wel een korte termijnverbintenis, dat heeft Vijay ons zelf geadviseerd. Hier in Ouarzazate zijn we echt pioniers op het vlak van de blogsponsoring. Dat zal ons veel exposure geven !

Hund i snor
Abdelaziz en Abdelkader, uiteraard hopen wij het beste voor Kamelencentrale Ben Mekki en hartelijk dank voor deze sponsoring !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home