Thursday, December 15, 2005

My Kingdom for a Hund met Pupi (68) - Paris Hilton slechtste hondenbaasje van het jaar


Blogsponsor Paris Hilton is in een poll bij lezers van twee hondentijdschriften uitgeroepen tot de meest liefdeloze hondeneigenaar van het jaar. De lezers van The New York Dog en The Hollywood Dog laken Hiltons meedogenloos gedrag ten opzichte van Tinkerbell en de hund in het algemeen.

Paris Hilton dumpte zoals bekend haar chihuahua Tinkerbell en ruilde die in voor een lievere hond. Die ruilde ze ook weer in voor een fret, om vervolgens een aap en een geit te nemen. Du jamais vu ! Dit leverde de teef terecht de titel van 'slechtste hondeneigenaar' op.

Onlangs zou Paris Tinkerbell terug in haar armen hebben gesloten, dat is dan wel op de zeldzame momenten waarop Paris niet onder of boven haar Griekse loverboy Stavros zit of ligt. Iedereen vraagt zich trouwens af hoelang het zal duren voor die arme Tinkerbell weer gedumpt wordt.

Zangeres Joss Stone (18) van haar kant is uitgeroepen tot beste beroemde hondeneigenaar. De Britse zangeres zette zich dit jaar in voor de honden die het slachtoffer waren geworden van de orkanen Wilma en Katrina. Respect ! Zelf heeft ze een poedel met de naam Dusty Springfield. Joss Stone haalde het in de poll voor Ashley Olsen en Tori Spelling.

Pour la petite histoire, Ashley Olsen is overigens de tweelingzus van Mary-Kate Olsen. Mary-Kate was een vriendin van Paris Hilton, maar Paris heeft die Stavros onlangs van Mary-Kate afgepakt ! Onnodig te zeggen dat Mary-Kate nu ook die teef haat.



Na deze gĂȘnante en vernietigende "publiciteit" voor Paris is voor P. Leno de maat vol. Hij wil het ontslag van Paris Hilton als blogsponsor. Of er zal serieus wat meer boter bij de vis moeten komen ! Vermits Atom en Warre momenteel in het buitenland vertoeven, moet deze beslissing nog even uitgesteld worden.

www.Thenydog.com

www.thehollywooddog.com.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home