Thursday, December 15, 2005

sp.a ratatouille sparadra (2) - Freya goes olé ola !

Hebben jullie Nederlanders in jullie kranten soms personeelsadvertenties staan met : als je niet stijf, truttig en kleinburgerlijk bent, kom je niet in aanmerking voor een ministerpost ?

Freya over Balkenende eergisteren in Vrij Nederland

Je zegt zoiets half badinerend in een interview, maar je beseft niet hoe hard het op papier klinkt. Ik had niet op de man moeten spelen, dat is flauw en past niet bij mijn functie.

Freya gisteren in De Morgen

Er zijn nog heel wat vragen omtrent Freya. Ze zegt dat ze niet "op de man moet spelen", omdat dat niet bij haar functie past. Maar past "met de getrouwde man spelen" dan wel bij haar functie ? Ze zou volgens roddels namelijk iets hebben met Guy Verhofstadt !

Moet men in België met andere woorden de koffer induiken met een premier om vice-premier te kunnen worden ? ( merk de paarse kleur op van deze vraag ). En hoe is Freya's relatie met Karel De Gucht, die de Hollandse Harry Potter zes maanden geleden ook al schoffeerde ? Heeft ze op een blauwe maandag eerst de mosterd gehaald bij Karel op zijn buitenverblijf in Toscane, waarna ze enkele kilometers verder olijven ging halen bij Guy ? P. Leno himself onderzoekt de zaak.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home