Thursday, October 20, 2005

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (112) - Di Rupo krijgt taart in het gezicht

Toeval bestaat niet. Vlak voor café Charlatan op de Vlasmarkt in Gent heeft zich gisterenavond een bizar incident voorgedaan.

Een activist van de extreem-rechtse studentenorganisatie NSV heeft daar een taart in het gezicht van Elio Di Rupo gekieperd. Di Rupo was er op uitnodiging van de sp.a-jongeren om te debatteren met nieuwbakken vice-premier en minister van begroting Freya Van den Bossche.

De taartengooier werd onmiddellijk afgevoerd door de Gentse flikken. De Waalse minister-president bewaarde zijn cool en kon wel lachen met het incident.

Over de - politieke - motieven van de entarteur is het bresor-dik kijken. Voor de hand liggend motief is dat Di Rupo, als inquisiteur van de carolocharlatans, eigenlijk zelf een charlatan is door de keizerstatus die hij zich met zijn cumul ( partijvoorzitter én Waals minister-president ) heeft toegekend.

Een andere piste die door sommige anonieme tipgevers gesuggereerd wordt, is dat de taartengooier de nieuwe minnaar is van Olivier Trusnach, de Genkse fantast die jaren geleden in het nieuws kwam door Di Rupo te beschuldigen van pedofilie ( cfr het X1 dossier ). Trusnach zou via die taart Di Rupo alsnog willen treffen hebben, met succes blijkbaar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home