Thursday, October 20, 2005

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (109) - Tom Sizemore van bil met Paris ?

Sex and the charlatan : episode 13. Tom Sizemore (44), de getroubleerde Amerikaanse acteur die al eerder opdook in deze rubriek ( zie Charlatan (12)), beweert een one night stand te hebben gehad met blogsponsor Paris Hilton.

We houden geen record van alle one night stands van Paris, maar ze is zwaar pissed off. Volgens Paris heeft ze Tom Sizemore nooit ontmoet en heeft ze dus zeker geen one night stand met hem gehad.

De onthulling staat op zijn pornodvd The Tom Sizemore Sex Scandal. Op de DVD gaat de bad boy loos met verscheidene vrouwen.

Volgens Sizemore smeekte Paris hem om seks op een feestje. Toen was zij 19 en in haar "wilde jaren". Den Tom, toen uiteraard ook in zijn wilde jaren, stemde toe.

Blogsponsor Paris is nu 24 en enigszins tot de jaren van verstand gekomen, dat wil zeggen, nu gaat ze vooral van bil met zonen van steenrijke Griekse reders.

Paris is nochtans bijzonder hard over Tom : "Ik vind het teleurstellend dat mijnheer Sizemore mijn naam moet gebruiken om zijn dvd's te doen verkopen. Hij is zelfs geen kennis van me, laat staan dat ik er ooit mee het bed ben ingedoken."

Sizemore probeert al een tijdje vruchteloos zijn act together te krijgen. In 2003 werd hij veroordeeld voor het herhaaldelijk in elkaar timmeren van zijn ex, Heidi Fleiss. Hij kampt ook met een drugsverslaving en een sexverslaving. Hij worstelt naar verluidt met priapisme, dat is het hebben van een constante erectie. Dat zou volgens dokters wel eens te wijten kunnen zijn aan zijn jarenlang alkohol- en drugsmisbruik.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home