Thursday, September 29, 2005

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (77) - Counterfeit Mick Jagger maakt goede sier

Nauwelijks zijn onze woorden koud - "Er is een wildgroei aan charlatans in het muziekmilieu", zie Ontmasker de charlatan (74) - of daar duikt alweer een nieuwe charlatan op. Naast de officiële Counterfeit Stones is er nu ook nog een niet-officiele counterfeit Mick Jagger.

Een dubbelganger van Mick Jagger heeft het er eens goed van genomen in nightclub Spirit in New York. Hij kreeg anderhalf uur een VIP-behandeling, inclusief gratis drank. De man slaagde er zelfs in groupies naar het toilet te lokken voor een nummertje.

De niet-officiële counterfeit Mick was naar eigen zeggen met een privé-vliegtuig overgevlogen uit Columbus, waar de Stones die nacht optraden. De valse Mick kreeg meteen een reeks bodyguards rond zich en werd uitgebreid gefêteerd, te midden van een groeiende schare 'fans'.

De echte Mick Jagger ontkende formeel die nacht in New York te zijn geweest. De counterfeit Mick was naar verluidt iets zwaarder en enkele jaren jonger dan de echte Jagger. Dit voorval doet denken aan de dubbelgangster van Paris Hilton, die haar gelijkenis met de beroemde blondine probeerde te verzilveren.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home