Thursday, August 25, 2005

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (46) - Nepterrorist vliegt in de cel voor vals dreigement

De Indische zakenman Peethambaran Dilip is tot 10 maanden cel veroordeeld omdat hij zich tijdens een vlucht van Singapore naar India als Israëlische terrorist had voorgedaan. Dilip (52) werd veroordeeld wegens intimidatie. Hij riskeerde tot zeven jaar cel.

Tijdens een vlucht naar India kon Dilip het niet verkroppen dat een stewardess de handbagage van een andere passagier in het compartiment boven zijn hoofd plaatste. De stewardess verontschuldigde zich, maar Dilip escaleerde naar een hoger geplaatste stewardess dat zijn bagage was beschadigd. Die stewardess begreep niet what the deal was. Toen schoot de man in een Indische colère en dreigde : "Ik maak deel uit van een Israëlische groep die niet bang is om dit vliegtuig neer te halen." De man kalmeerde toen bleek dat zijn handbagage niet beschadigd was.

Voor zijn valse dreigement werd Dilip wel gearresteerd bij zijn terugkeer naar Singapore. De advocaat van Dilip, Puff Hu, zegt dat Dilip nu onder behandeling is bij een psychiater en ook anger management tips krijgt van Hund i snor goeroe Vijay Gopalakrishnan.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home