Friday, January 06, 2006

Tweede Braziliaanse blogsponsor

Hund i snor heeft in Brazilië een tweede blogsponsor gecontracteerd. En dat is uiteraard ook weer op het konto te schrijven van P. Leno himself, die de zaak heeft onderhandeld op zijn Braziliëreis.

Het gaat om de 'Barraca de cachorro quente Paulo Arantes do Nascimento' in Itaparica. Een interview met de nieuwe sponsor, Paulo, die de zoon is van niemand minder dan Edson Arantes do Nascimento, aka Pelé.

Hund i snor
Ola. Bemvindo no Hund i snor.

Paulo Arantes do Nascimento
Ola. Obrigado.

Hund i snor
U bent de uitbater van een barraca de cachorro quente, anders gezegd, een hotdogkraam op een strand op het eiland Itaparica. Wat heeft er u toe aangezet om Hund i snor te sponsoren ?

Paulo Arantes do Nascimento
Vier redenen. Ten eerste, we kenden Hund i snor al via Paul van Himst, eveneens een blogsponsor. Ten tweede, Hund i snor is waanzinnig populair in Brazilië. Ten derde, we hebben goede contacten met Sultans of Bratwurst in Dortmund, die ook zeer tevreden zijn over hun sponsoring. En last but not least, op zijn vakantie in Brazilië werd P. Leno een vaste klant bij ons.

Hund i snor
Ja. Dat kan ik zelf bevestigen. Maar vertel eens voor de lezers die het niet weten, hoe u Paul Van Himst eigenlijk kent ?

Paulo Arantes do Nascimento
Wel, Paul is al sinds de jaren '70 een vriend des huizes. Paul werd in zijn hoogdagen ook de Witte pelé genoemd. En sinds mijn vader en Paul samen hebben gespeeld in die film, Escape to victory, zijn ze dikke vrienden geworden. Ook Sly komt hier regelmatig langs !

Hund i snor
Cool ! We hebben gemerkt dat uw vader, Pelé, nu ook een koffiemerk heeft ?

Paulo Arantes do Nascimento
Klopt. Dat is op advies van Paul Van Himst. Maar ik ben de eerste om toe te geven dat Bresor, hetgeen een mix is van zeven Braziliaanse koffiebonen, onovertrefbaar is.

Hund i snor
Dat zal Paul graag horen. Zeg eens, je zei dat Hund i snor enorm populair is in Brazilië, heb je dan ook die boodschap in het zand gezien ?



Paulo Arantes do Nascimento
Zeker. Wie dat ook gedaan heeft, het was een meesterlijke zet.

Hund i snor
Alex Brulov onderzoekt nog steeds die zaak.

Paulo Arantes do Nascimento
De auteur van de boodschap is alleszins een marketinggenie. Het heeft nu ook een enorme rage gecreëerd. Het strand van Itaparica staat vol met 'Hund i snor è muito bom'.

Hund i snor
Cool. Zeg, nog een laatste vraagje. Vindt u het als zoon van de grootste voetballer aller tijden niet te min om een hotdogkraam uit te baten ?

Paulo Arantes do Nascimento
Helemaal niet. Itaparica is het paradijs. dat heeft P. Leno zelf kunnen vaststellen. Prestige, wat is dat ? Daar koop je niets mee hé. Mijn vader was de grootste voetballer, maar ik heb andere talenten. Het gaat erom dat je doet in het leven waar je goed in bent. Zoals de bijbelse parabel het zegt, je moet je talenten gebruiken. Ik ben een goede verkoper van hotdogs. En daar ben ik gelukkig mee. Kijk naar de prachtige hemel hier. The sky is beautifull, but is not the limit. Dat hebben die gringos totaal verkeerd begrepen. Take it easy, my brother P. Leno. Tranquillo, no stress !

Hund i snor
We zullen die raad niet in de wind slaan ! Bedankt voor de sponsoring en veel succes !

Paulo Arantes do Nascimento
Muito obrigado !



Foto : Strandvoetballers op het strand van Itaparica, voor de 'baracca' van Paulo. Op het plein herkent u Pelé, Paul Van Himst, P. Leno en Sly

0 Comments:

Post a Comment

<< Home