Wednesday, November 30, 2005

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (155) - Wacko Jacko stockeert cocaine in onderbroek

In Ontmasker (127) hebben we bericht dat Michael Jackson betrapt was in een damestoilet. Hij was daar naar verluidt zijn "neus" of wat daar van overblijft aan het "bijpoederen". Dat bijpoederen moet nu wellicht in een geheel nieuwe context gezien worden. Was hij daar poeder door zijn neus aan het jagen, met name cocaïne ?

Tom Sneddon klaagt Jackson immers aan voor drugsmokkel naar Bahrein. Sneddon verloor de pedofiliezaak van Jackson in Santa Barbara en lijkt uit op wraak.

De politie heeft tijdens een razzia cocaïne gevonden in een onderbroek van Jackson. Uit verklaringen van oud-medewerkers van de zanger, blijkt dat hij een junkie is. De King of Pop zou verslaafd zijn aan anti-depressiva en cocaïne. Jackson zou dagelijks tot veertig pillen slikken. Zo moest een lijfwacht van hem, allitererende initiaal Chris Carter, geregeld Xanax halen voor Jackson. De zanger bestelde zijn pillen onder valse namen zoals Axel Merckx, Johan Museeuw, Jan Mulder en Erik Vanderaerden, aldus Carter.

Wordt Jackson schuldig bevonden aan smokkel, dan riskeert hij twintig jaar cel. Jackson heeft als advocaat Smurf Lexus ingeschakeld.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home