Tuesday, October 25, 2005

What's in initials met Didi Bota (36) - Carrières van allitererende initialen in de lift

Niet alleen MM's zitten in de lift, ook de carrières van andere allitererende initialen nemen een hoge vlucht.

Bush-boy Ben Bernanke is genomineerd als nieuwe voorzitter van de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, als opvolger van Alan Greenspan, die bijna 20 jaar voorzitter was.
Ben Bernanke is 52 en komt uit de staat Georgia. Hij studeerde economie aan Harvard University en doctoreerde aan het Massachusetts Institute of Technology (M.I.T.).

Een andere BB, Bertrand Blier, brengt één dezer dagen een nieuwe film uit, "Combien tu m'aimes ?" met de onweerstaanbare Monica Bellucci.

Walter Weller uit Wenen wordt in 2007 de nieuwe dirigent van het Nationaal Orkest van België, in opvolging van de Fin Mikko Franck.

Hans Herbots van zijn kant scheert momenteel hoge toppen als filmregisseur. "Verlengd weekend" draait momenteel in Vlaamse zalen, en Herbots is ook reeds bezig aan de voorbereiding van "Windkracht 10", de eerste grote Vlaamse actiefilm, gebaseerd op de Vlaamse TV-serie.

Nog in Vlaanderen heeft David Davidse vorige week de titel van Slimste Jeannet binnengerijfd.

In Groot-Brittannië ligt David Davis (56) - niet te verwarren overigens met David Davidse - in pole position voor het leiderschap van de Conservatieve Partij. Hij moet hiervoor wel nog afrekenen met de charismatische David Cameron (39).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home