Wednesday, October 26, 2005

Benoit Van Cleemputiaanse debacles (1)

Hund i snor introduceert een nieuwe rubriek : Benoit Van Cleemputiaanse debacles. Wie er goed op let, merkt een wildgroei van dergelijke debacles.

We hebben de enige echte Benoit Van Cleemput gevraagd voor deze rubriek, maar de man heeft om begrijpelijke redenen feestelijk bedankt.

We hebben deze rubriek dan maar toevertrouwd aan Gravis Mushnik, de rechterhand van Alex Brulov. Mushnik, hebben we reeds gemerkt in de Kobe Vissenaeken soap, gaat zelf zeer efficiënt te werk en heeft een speciaal zintuig voor het anticiperen van debacles.

Gravis Mushnik is een man van weinig woorden. Hij wenst dus niet geïnterviewd te worden.

De eerste selectie van Benoit Van Cleemputiaanse debacles :

1. Penalty van Robert Pires en Thierry Henry voor Arsenal. Een strafschop à la Cruijff met een één-tweetje wordt complete sisser.

2. Xavier Malisse (ATP-46) werd in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Lyon meteen uitgeschakeld. Hij verloor met 7-6 (8/6) en 6-3 van de Fransman Michael Llodra (ATP-108). Het was de eerste keer dat Xavier Malisse met zijn nieuwe coach Marc De Hous in het ATP-circuit verscheen.

3. Debuut van 16-jarige golfbabe Michelle Wie eindigt met diskwalificatie. Wie sloot het WK af op een vierde plaats, maar nadat bleek dat ze de bal dichter bij een hole had gelegd, werd ze uitgesloten.

4. Verlies van Germinal Beerschot thuis tegen FC Brussels. Rode lantaarn voor Beerschot én gijzeling van trainer Jos Daerden na drie opeenvolgende nederlagen.

5. François Duval gaat overkop met zijn Citroën Xsara in de rally van Corsica. Opgave, geen punten, geen wereldtitel constructeurs voor Citroën.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home