Tuesday, August 30, 2005

Ontmasker de charlatan met Sam Trouvé (49) - You're the one that I hide

Sinds 7 weken was de vriend van Olivia Newton John, ene Patrick Kim McDermott, vermist. Hij was het laatst gezien in de haven van San Pedro ten zuiden van Los Angeles na een boottochtje. Hij zou op het bootje nog een hotdog gegeten hebben. Sindsdien was hij spoorloos.

Onlangs dook hij echter plots weer op. Blijkt nu dat hij zijn 13-jarige zoon geen alimentatie betaalde en daardoor dreigde in de bak te vliegen. De politie denkt nu dat McDermott zijn eigen verdwijning ensceneerde. Het gedrag van Newton John is ook verdacht, want waarom gaf ze zijn verdwijning pas op na 11 dagen ?

Newton John's reactie als volleerde excuustruus:

"I did not mention his disappearance out of respect for his family".

"For those of us who know and love him, it has been a truly heartbreaking experience. We have chosen to deal with it privately."

Dit kleffe verhaal is ongetwijfeld voer voor een slechte weekendfilm. Die Patrick Kim McDermott is overigens een bedenkelijk figuur. Hij heeft duidelijk Koreaanse looks. Hoe komt hij dan aan die naam McDermott ? Kim, tot daar aan toe, maar McDermott ? Eveneens bedenkelijk is de face van Newton John. In werkelijkheid is ze 56 jaar, waarom ziet ze er op deze foto 36 uit ?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home