Thursday, October 13, 2005

What's in initials met Didi Bota (32) - Initials J.D.


De Amerikaanse babymachine Michelle Duggar (39) is deze week bevallen van haar zestiende kind in achttien jaar tijd. Michelle en haar echtgenoot Jim Bob ( zie foto ) zijn nog niet van plan het 'fornicating' voor bekeken te houden.


"We houden allebei gewoon van kinderen en we beschouwen elk kind als een zegen van God. Ik heb Michelle gevraagd of ze meer kinderen wil en ze zei ja. Als God ons meer kinderen wil geven, zal zij die accepteren", aldus de veertigjarige Jim Bob. Jim Bob woont met zijn gezin in Little Rock in de staat Arkansas. Op naar de twintig dus, zoals Johann Sebastian Bach indertijd. Dat zou dan drie keer de grootte van de familie Von Trapp zijn.

De Duggars bouwen momenteel een nieuw stulpje. In de 650 vierkante meter van het huis komen onder andere negen badkamers en aparte slaapzalen voor de jongens en meisjes.

Jim Bob, een soort kruising tussen de jonge Ron Howard en de jonge Al Gore, heeft ook nog andere ambities naast zich voortplanten. Jim Bob wil senator worden.

Opvallend is ook Jim Bobs fascinatie voor de initialen J.D. Het is eens wat anders dan mijn fascinatie voor initials J.C. Werd Jim Bob geinspireerd door de J.D. van J.D. Salinger ? Zou kunnen. Feit is dat al zijn 16 kinderen een voornaam hebben beginnend met een J. : Joshua (17 jaar), John David (15), Janna (15), Jill (14), Jessa (12), Jinger (11), Joseph (10), Josiah (9), Joy-Anna (8), Jeremiah (6), Jedidiah (6), Jason (5), James (4), Justin (2) en Jackson Levi (1) en Johannah.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home